header

Fronius International GmbH er nu i Skandinavien.

Fronius er anerkendt som en af de førende producenter indenfor inverter teknologi.

En klar mission for Fronius Skandinavien er at give perfekt support til kunder, der arbejder inden for området solenergi. Hos Fronius Skandinavien tilbyder vi omfattende produkt demonstrationer og service af højkvalitets invertere. Fronius har den perfekte inverter løsning til såvel privat som erhvervsanvendelse - fra kompakte 1,5 kW invertere til 100 kW centrale invertere. Som en af verdens førende på markedet inden for inverter teknologi er Fronius særdeles stolt af sine nye produkter, som vi har høstet stor anerkendelse.

Vi ønsker via Fronius Service Partners at yde høj kvalificeret service og teknisk support så vores kunder føler, at de er med til at møde fremtiden. Vi har været tæt involveret i sol elektronik siden 1992. Vores mål er at revolutionere energiforsyningen på vores planet for at opnå selvforsyning med solenergi energi. Den højest mulige kvalitet er på forkant med alle vores aktiviteter. Dette demonstreres ikke kun af vores stærke nettilsluttede invertere, men også af vores omfattende sortiment af system overvågningsprodukter.

Den høje kvalitet af Fronius fremgår ikke kun af vores produkter: vores tekniske support og uovertrufne Fronius Service Partner Programme er unikke selling points og en vigtig del af vores filosofi.
Når man begynder at udvikle et nyt produkt, undersøger Fronius kritisk den fremherskende teknologi på markedet og kommer op med innovative ideer og nye løsninger. Løsninger, som vi bruger i Solar Electronics hver dag for at flytte grænser.

FRONIUS SYMO

Fronius Symo

Kompakt, trefaset, total fleksibel!

Fleksibilitet: den kompakte Fronius Symo giver optimal, trefaset symmetrisk nettilslutning og har imponerende fleksibilitet i sit system design. Mange standard interfaces og enkel integration i Fronius Solar.web via WLAN gør Fronius Symo til en af de mest kommunikationsvenlige invertere på markedet.

Klik her og se FRONIUS SYMO VIDEO på YouTube!

FRONIUS GALVO

Fronius Galvo

Optimal egenudnyttelse af energi, fremtidssikret og kommunikationsvenlig inverter!

Fremtidssikret inverter: er særligt egnet til anlæg til eget forbrug. Med det integrerede energimanagement-relæ er det muligt at optimere andelen til eget forbrug.. Et væld af andre smarte funktioner gør Fronius Galvo til en af de mest fremtidssikrede invertere i sin klasse: for eksempel den integrerede datalogger, den enkle forbindelse til internettet via WLAN, eller indstikskort-teknologien, som gør det meget let at eftermontere yderligere funktioner.

Klik her og se FRONIUS GALVO VIDEO på YouTube!

youtube  twitter 
Terms & conditions / Imprint / Global Home
© Fronius International GmbH.